Je bekijkt de reis...

a
A
11 januari 2015 09:10 | Door: Kis
Hey lieve tanties,
Wat een schitterende verhalen! Ik volg jullie op de voet
11 januari 2015 09:49 | Door: Zus
Wat een leuk verhaal. Hoop voor jullie dat de zon blijft schijnen hoor. Op naar Sydney. Kus van zus.
11 januari 2015 10:01 | Door: Gonnie
Wat weer een mooi verhaal lieverd's.Maarrrr niet te veel Corona's he.
11 januari 2015 16:12 | Door: Marlies
Geniet van de corona's en ik doe hier wel ff een anti regendansje voor jullie. Weg met die regen!!!
11 januari 2015 22:41 | Door: Nienke
Ook weer typisch iets voor jullie: ineens weer regen! Genoeg verschillende weersomstandigheden maken jullie mee!
Het leest wel heel leuk allemaal! Erg beeldend!
Mooie foto's oke!
Kus van ons 3en uit een stormachtig Nederland
12 januari 2015 19:31 | Door: Kees en Nické
Hoi zussies!
Leuk om jullie avonturen te lezen en foto’s te zien! Wat balen van het weer zeg. Vertrek je naar de andere kant van de wereld waar het zomer is, krijg je dat.. Hebben jullie na wat coronatjes al een zonnedans geprobeerd? ;-) Misschien werkt dat nog wat! Kan ook niet zeggen dat we wat zon naar jullie sturen, want hier heeft de herfst met z’n storm en regen zich ook weer aangediend! Maar onthoud… na regen komt zonneschijn!! Dus het komt vast en zeker goed! Maar ondanks dat zitten jullie in een fantastisch land, zien jullie gave dingen en beleven jullie mooie avonturen die uiteindelijk herinneringen voor het leven zullen zijn! Geniet ervan skaddies en hopelijk kunnen jullie nog wat nachtjes droog vertoeven in jullie “Iggy”!
Dikke smok ons
13 januari 2015 05:07 | Door: Greet
We zijn nu in Sydney! Het weer is prachtig vandaag, hopelijk blijft het zo! Als het hier regent dan lopen we gewoon in de korte broek hoor, de temperatuur daalt niet onder de 30 graden. Het appartement wat we hebben gekregen voor 4 nachten is echt belachelijk gaaf! Dit maakt alle horror nachten weer goed. De komende dagen leuke dingen doen hier! En Kirsten; ik had niet anders van jou verwacht haha! Slinger hem af en toe maar even aan hoor! Xxx
14 januari 2015 17:32 | Door: tineke
Sydney de prachtige stad, veel te zien, Daling Harbour met haar grote winkelcentrum (zat in het verleden een winkel in van de grootste Australische onteren Ken Done), klimmen op de brug (dit moet je gedaan hebben), Taronga Zoo met haar uitkijk op de haven de botanische tuin en als je liefhebber bent van tennis de Australië Open zijn nu aan de gang. Landinwaarts heb je in de Bleu Mountains de 3 gezusters, Jenolan Caves. Als ik jullie verslagen lees dan heb ik ook weer zin
14 januari 2015 17:37 | Door: tineke
Ik was nog niet klaar:
om te gaan. Ladies geniet ervan en heb je al Pavlova gehad?
Tot het volgende verslag.
Doei